نمایش فهرست

میکروبیولوژی تخصصی

ایجاد شده در ۲۲ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۴۰:۴۱ قبل از ظهر
رديف     معرفی باکتری  مواد غذایی آلوده  مقدار  مورد نیاز برای آزمون  استاندارد 
1

  یرسینیا

یرسینیا انتروکولیتیکا (نام علمی  Yersinia enterocolitica)،. باکتری  عامل بیماری یرسینیوز است. یرسینیوز، بیماری زئونوز (مشترک بین دام و انسان) است که گستره وسیعی از جانوران مانند گاوها، گوزن‌ها، خوک‌ها و پرندگان را آلوده می‌سازد. یک باکتری سرما دوست متعلق به خانواده انتروباکتریاسه می باشند .30 درجه سانتیگراد  یرسینیا انتروکولیتیکا (نام علمی  Yersinia enterocolitica)، کوکوباسیل‌های گرم منفی در خانواده انتروباکتریاسه هستند. گوشت و همبرگر
ساندویج 
شیر و پنیر 
100 گرم یا 100 سی سی ISIRI 4556
یا  ISO 10273 
2

کمپیلو باکتر

کامپیلوباکتر ژژونی به انگلیسی: Campylobacter jejuni ) یکی از باکتریهای شایع روده‌ای است. این باکتری گرم منفی  و  مارپیچ S شکل است)  اسپور تولید نمی‌کند و میکروآئروفیلیک است. متحرک و اوره آز و اکسیداز مثبت و در دمای ۴۲ درجه در مجاورت با CO2 رشد بهتری دارند. باکتری هایی هستند که در دمای 41.5 درجه  در شرایط میکروارئروفیلیک رشد می کنند . گوشت و همبرگر 100 گرم یا 100 سی سی ISIRI 9661
ISO 10272
 
3

بروسلا

بروسلا انگل اجباری درون سلولی می باشد .  
عامل بیماری تب مالت است .
بیماری زا در گروه خطر ریسک 3 قرار دارد . 
کوکوباسیل گرم منفی است . 
باکتری گرم منفی ، کوچک هوازی و غیر متحرک ، کاتالاز مثبت ، دوستار co2  و فاقد کیسول و اسپور است . شیر پاستوریزه نشده ، پنیر محلی و سایر محصولات لبنی غیر پاستوریزه  100 گرم یا 100 سی سی ISIRI 19153 
4

لیستریا 

باکتری لیستریا مونوسیتوژنز گونه‌ای از باکتری های بیماریزا  است که موجب عفونت لیستریوزیس  می‌گردد. این باکتری بی هوازی اختیاری  است این باکتری می‌تواند درون سلول‌های میزبان رشد کرده و تولیدمثل کند و یکی از بدترین عوامل بیماریزای ناشی از عفونت مواد غذایی  است. ۲۰ تا ۳۰ درصد از عفونت غذایی ناشی از لیستریوزیس در افرادی که در معرض خطر بالایی قرار دارند کشنده است.  لیستریا مونوسیتوژنز یک باسیل  کوتاه گرم مثبت و کاتالاز مثبت، متحرک و بدون اسپور  می‌باشد
این باکتری توانایی زنده ماندن در یخچال و دمای ۴ درجه سانتی‌گراد و phکم و نمک بالا را دارد.
شیر پنیر گوشت قرمز و گوشت سفید   100 گرم یا 100 سی سی ISIRI 8035
ISO 11290
 
5 اشرشیا کلی O157 باکتری بیماریزای اشریشیا کلی O157 باسیل گرم منفی ، اندل مثبت که با انتی سرم های O157  اگلوتینه می شود.    100 گرم یا 100 سی سی ISIRI 12742
ISO 16654

ازمایشگاه دانش بنیان آریا سلامت رازی، پیشرو در ارائه خدمات آزمون های میکروبیولوژی با هدف توسعه متد ها و روش های جدید آزمون های تخصصی میکروبیولوژی در زمینه های میکروبیولوژی دارویی و مکمل ها, ضدعفونی‌کننده ها, محصولات نانو, محصولات غذایی, آب و میکروبیولوژی محیطی میباشد.

آدرس شرکت

نشانی : تهران، خیابان جمهوری اسلامی، خیابان دوازده فروردین، کوچه دانش،بن بست دوم امیر اصلان،پلاک 6،واحد 1

مسیر یابی با گوگل

مسیر یابی با نشان

اطلاعات تماس

تلفن: 02166460971
فکس: 02166493117
تلگرام: 09304615791
واتـس آپ تمــاس